2011-04-25  21:46:24

Världens finaste Nikolas


Hej igen! Det var ett tag sedan... Hade egentligen inte ens tänkt lägga upp ett inlägg här i dag heller men jag såg att Heidi gett er vad som hade kunnat bli falska förhoppningar, så why not? Har ju trots allt ridit lite i dag.

Det har kommit en ny ungponny till stallet i veckan, Putte (och jag kan inte ens uttala dens riktiga namn...) kallas han för. 2 år, belgare och med superstam, ska verkligen bli kul att se vad det kan bli av honom. Pappan är en La Silla-hingst och mamman ett rp-sto. Grymt fin men med väldigt mycket attityd! Ska ta reda på vad den heter + stammen tills nästa gång, haha...

I alla fall så red jag ju ut en sväng på lille bebis-Niko i dag. Red ut själv för första gången och det gick faktiskt bra. Han var lite tittig och bilarna som passerade var lite läskiga, men annars gick det väldigt bra. Det är kul att han litar så på mig! Skrittade och travade mest men tog även en liten galopp, det var väldigt populärt och han bockade en del! Jobbade mycket på att få honom stadig och stabil, han har ju en tendens att bli lite vinglig och det är ju lika bra att jobba på det överallt - även i skogen.

Är väldigt nöjd med dagens ridpass i alla fall, ska ut i morgon igen och trimma lite i paddocken. Mer om det då!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: