2011-04-18  21:31:48

Terränghoppning!!!

Idag hade jag hoppträning med Artax. Och han var allt annat än lugn! Hahaha. Framridningen var lite överallt runt galoppbanan och terrängbanan. Han typ stack runt galoppbanan med mig hängades lite halvt efter... Och så hade vi en annan ponny, Coccos, bakom som är lite smått cp och därför skulle Artax ta det lungt för Coccos blir vild. Men nej, för mycket begärt av en liten snabb ponny. Jävlar va drog på asså... Coccos bakom i en jävla fart och bocka somfan tydligen... Hahah. Dum Artax. Och han är så jävla snabb alltså!!! Vi dog i kurvorna.

Sen hoppade vi terränghinder och det gick inte långsammare. Asså det var knappt att han fatta att han kanske måste backa av lite innan hindret, han drog på somfan, runt och över alla hinder. Jag hade en stoppsträcka på typ 1 mil.
Nerhoppet skulle vi TRAVA ner för... Men Artax sätter in högsta växeln och kastar sig ut... Och sen gör någon slags... babiansken efteråt och upp på upphoppet, ut ur skogen i en jävla fart... Vi var nära att gå omkull x antal gånger.

Sen gick vi in i paddocken för lite mer seriös hoppning. Kunde ju jag få önska. Han var skogstokig.
Vi hoppade studs på en linje fram till en oxer. Och sen kunde man hoppa åt höger och vänter efter studsen också på två räcken.

(FEL! Travbom in, två studs, och sen ett galoppsprång till ett räcke, sen oxern. Så jag har målat en bom för lite, travbommen. Och sen så ska det vara länge mellanrum på sista rosa bommen.)

Ja... Han var vild som satan så det blev lite pannkaka av att trava in i studsen och så blev det väldigt mycket av och på när han va så himla pigg, stark, hoppig, galen och vild. Men på räckena och oxern blev det ändå rätt bra språng ändå. Hoppade kanske upp till 90 cm i slutet iaf på oxern.

Inga bilder tyvärr....



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: