2011-05-03  20:53:13

Alla mina...

Tänkte köra en ny grej nu, och visa "alla mina..."! Idag tänkte jag börja med Alla mina träns!
Ville så gärna visa alla schabrak men jag ska hålla mig tills mitt röda jw kommer! (Om det nu kan tänkas komma någongång... Det är 2 veckor och 1 dag sen jag beställde och betalade in, någon som vet hur lång tid det kan ta? Jag beställde från ponnyprakt. Börjar bli lite otålig...)

Svart pullarträns med röd, blå och vitt os-pannband, och det är inte samma märke på en enda grej i hela tränset... Haha, från början va det ett aachenträns från hööks, men vad jag vet är det bara nackstycket som är kvar samma sen dess, haha. Detta var Madams fulisträns, som användes vid uteritt och oseriös ridning. Ett tredelat sweet iron bett på.

Mörkbrunt aachenträns från John Whitaker. Men ljust guldigt os-pannband. Detta är Appes träningsträns. Och om vi någongång skulle få för oss att tävla dressyr så blir det detta tränset han får ha. Tredelat bett på detta.

Ljusbrunt pullarträns från Schockemöhle. Med guld och blått os-pannband. Detta är Appes fulisträns. Nej, men vi tränar hoppning med det ibland, och sen ska jag ha det när vi rider ut. Detta har jag tvådelat på, som jag faktiskt aldrig testat på Appe, så det ska göras!

Mörkbrunt aachenträns från Dyon. Med sitt alldeles egna matchande pannband på! Detta ska Appe ha när vi tävlar. Har inte vågat använda det än haha, är så rädd om det. På detta tränset sitter ett novabett, som jag också ska testa på Appe.

Svart aackenträns från Cavallo. Med silvrigt os-pannband. Detta hade jag på Madam när vi tävlade eller tränade dressyr. Har ett rakt äppelbett på detta. Haha, alla älskar detta tränset och blir helt galna när jag rider med det typ... Har fått komplimanger för det varje gång! Men det är väldigt fint, med stenarna på nosgrimman. Och det tillhörande pannbandet ser likadant ut, men jag tycker det passar med detta också.

Svart Dyon the difference. Som inte går att byta pannband på... Detta hade jag på Artax när vi tävlade. Och sen skulle även Madam ha det, men jag tävlade henne med mitt svarta schockemöhle träns och med mörkt guld os-pannband som jag tyvärr inte har kvar längre. Varken tränset eller pannbandet, snyft.. Saknar det lite, men fick ju jw tränset ist! Så detta tränset blev lite bortglömt.
Har ett rakt tränsbett på detta tränset iaf.

 

Va detta en jättetråkig idé eller kan jag fortsätta med "Alla mina..."- inlägg?

 


alice
PUBLICERAT: 2011-05-03, 21:08:19 | URL: http://alicepaulin.blogg.se/

När jag beställde mitt på ponnyprakt tog det också väldigt lång tid att få hem det :)


Anonym
PUBLICERAT: 2011-05-03, 21:38:12


Nova - En satsande dressyrryttare
PUBLICERAT: 2011-05-03, 21:38:50 | URL: http://novas


Nova - En satsande dressyrryttare
PUBLICERAT: 2011-05-03, 21:39:52 | URL: http://novas


Nova - En satsande dressyrryttare
PUBLICERAT: 2011-05-03, 21:42:06 | URL: http://novas.devote.se

Hej! Förlåt att det vart så många tomma. Min dator vart lite konstig :/ Men jag tycker att det var en bra ide! :) Undrar om jag kan använda det på min blogg också? :) Men att det heter typ "Min utrustning" eller nått liknanade :) Svara på min blogg :)

/Nova


Sanna Olsson
PUBLICERAT: 2011-05-03, 21:50:23 | URL: http://sannaaaaaolsson.blogg.se/

Fortsätt :D


Lina - Team Hippoteket
PUBLICERAT: 2011-05-03, 22:39:31 | URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kul att se! :) Själv har jag ett träns/häst :P


Olivia
PUBLICERAT: 2011-05-04, 00:29:14 | URL: http://oliviasandelin.blogg.se/

Nej det var roligt med lite fler och bättre bilder vore kul :)


Ella
PUBLICERAT: 2011-05-07, 18:32:07 | URL: http://ellaolssonbroander.blogg.se/

Vart köpte du träset från cavallo? Skitsnyggt!!:)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: