2011-05-25  19:28:52

By request: Sanna & Freddan


Hjälm Antares Kavaj GPA Handskar Roeckl Stövlar Tretorn
Schabrak Scapa Pannband Swarovski Stigbyglar Soft Up Benskydd John Whitaker

Som ni vet så är ju jag inget jättefan av "övermatchning" även om det kan vara helt okej med en rätt diskret färg som till exempel marinblått. Sanna föreslog det här röda Scapaschabraket till outfiten och då ahde det ju lätt kunnat bli genomgående rött, emn här valde jag i stället att matcha ryttaren i blått och hästen i rött, ganska snyggt va? Tror att Freddan skulle passa alldeles utmärkt i rött, Heidi har ju tävlat med röd outfit på Herkules (bild) och det passade honom jättebra.

Sanna har ju redan en blå outfit till sig själv och jag tycker att det var så fint att min outfit till henne också får gå i blått. Är egentligen inget fan av Antareshjälmarna men den här tycker jag ändå var okej. Älskar även stigbyglarna som är en limited edition från Freejump System.


Emma Elfstrand - hästblogg - tävling i bloggen
PUBLICERAT: 2011-05-25, 22:01:24 | URL: http://catago.blogg.se/

det blev bara så :) vi var ju ute efter en hopphäst då eftersom vi inte var intresserade av dressyr direkt, och på provridningen och den första tiden så funkade han fint i hoppningen så vi brydde oss inte så mycket om hur väl dressyrriden han var. sen när vår förra tränare gjorde oss osäkra i hoppningen så bytte vi helt enkelt inriktning :)


Sanna Olsson
PUBLICERAT: 2011-05-25, 22:12:00 | URL: http://sannaaaaaolsson.blogg.se/

TACK :D Skitsnyggt!!


Sanna Olsson
PUBLICERAT: 2011-05-25, 22:12:00 | URL: http://sannaaaaaolsson.blogg.se/

TACK :D Skitsnyggt!!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: