2011-06-13  23:25:07

Dagens hoppträning

I dag hade vi en liten träningsavslutning, hoppade ute på gräset men eftersom att det var rätt upptrampat efter helgens tävlingar hoppade vi bara babylågt och då menar jag verkligen babylågt... Så Madam tyckte att det var lite väl enkelt och blev lite nonchalant/loj, men det gick helt okej ändå!

Började att hoppa fram ett varv runt terrängbanan, fem språng. Hon var verkligen hur cool som helst, tänkte att hon skulel bli lite mer framåt än vanligt och dra på men hon bara rullade på, så det var skönt! Har ju genom åren fått vänja mig med vilde Challe som drar järnet så fort det vankas terränghoppning...

Hoppade sedan fram över banken, trappan upp och så det lite högre nerhoppet, gick jättebra! Hoppade även fram på pullvermangraven, ner i graven, räcke, två galoppsprång och så ett räcke ut och sedan åt andra hållet. Var en del ponnyer som hade lite problem där i helgen, men det stämde väldigt bra för Madam.

Avslutade som sagt med att hoppa en liten minibana och det gick helt okej. Hon var lite loj stundtals och över banken så dog vi lite, men annars är jag nöjd. Det var ju tänkt som en skolrunda och tempot blev ju därefter. Här har ni dagens bana:


Lina - Vinn conchos till ditt träns från Kyro Riding Gear
PUBLICERAT: 2011-06-14, 09:35:07 | URL: http://sallberglina.blogg.se/

åh så kul :) jag älskar att hoppa bank, pulvermangravar och sånt


anonym
PUBLICERAT: 2011-06-14, 11:43:36

vad menas med loj?

kan du ta det i ett inlägg?

snällaKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: