2011-06-07  22:38:17

Zabina

Har nyss varit ute hos Zabina och tagit en skön tur på två timmar med mamma, alltid kul att utforska området... Så himla vackert! Finns verkligen hur mycket ridvägar som helst och hela samhället där hon står är verkligen ett hästsamhälle, det är hästar överallt! Finns flera stora, fina gårdar med ridhus och sådär men sen även en massa mindre med bara hagar såklart.

Zabina var väldigt pigg i dag och fräste på som tusan i galoppen och ville mest bara galoppera hela tiden, haha. Inte lätt för henne att både vara så pigg samtidigt som hon har dragit på sig en riktig sommarmage... Det blir till att trimma mycket i sommar helt enkelt. I sommar ska jag även hoppa in henne är det tänkt, så det blir kul!

Hur som helst så var vi som sagt ute i ca två timmar, så Zabina hann bli rätt svettig i och med att hon inte hade några tankar på att skritta lugnt och sansat i början! Sen när hon blev lite trött lugnade hon dock ner sig, haha. Var bland annat hemma hos mammas kompis och tittade på hennes supersöta kaninungar, aw!

Nu är ju uppdateringen här rätt kass, som ni säkert märkt. Antar att det beror på det fina vädret, men jag kommer nog tillbaka fit for fight snart!


Mikaela
PUBLICERAT: 2011-06-08, 02:22:22 | URL: http://theunbroken.blogg.se/

Sv: Jamen det är den ju faktiskt! Har inte riktigt tänkt på det förut och bara kollat den bloggen ett fåtal gånger. Ska dock byta design snart, du vet hur man vill piffa upp lite om man haft en design rätt länge!



Roligt med Zabina förresten, ridvägarna och sådant verkar jättemysiga!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: